Bytte og retur

Retur og Angrerett 14 dager.

Fremgangsmåte:

Før ordren er pakket/sendt:

Slett ordren selv fra ordrehistorikk/ordrestatus på "Min side"

Krav til din returhåndtering:

Retur skal det alltid gjøres på følgende måte:

1. Hent pakken. Logg inn på "Min side" og registrer din Retur/angrerett. Du vil motta en «Returbekreftelse» på mail som bekrefter at kjøpet/varen er innenfor kriteriene for retur/angrerett, skriv ut returbekreftelsen og legg den i pakken før retur. Kunde betaler returporto.

2. Når vi har mottatt og behandlet returen/angrepakken din, vil ditt tilgodehavende (dine penger/reservasjon på kort) bli oversendt/frigitt din konto.

Normalt tar dette 3-4 dager etter at vi har registrert varen hos oss.

3. Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt. (jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake. (jf. Ang Angreretten § 25)

4. Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).

5. Varer som forblir uavhentet og går automatisk i retur, er ikke å regne som en aktiv returhåndtering. Kommer pakken i retur som uavhentet pakke vil gebyr bli belastet i henhold til gjeldende satser. Dette er pr dd. 490.-

Retur/Bytte av klær:

Plastinnpakning skal være åpnet pent slik at plagget kan brettes og legges tilbake slik du mottok det. Husk at innpakningen er en del av varen du har kjøpt. Produktet kan prøves på for å se at størrelsen er riktig, men skal ikke brukes. Klær som kommer i retur eller skal byttes skal ikke ha lukt eller være møkkete. Id-lapp skal ikke være brutt eller dratt fra produktet.

Disse punktene krever en aktiv handling fra deg (husk 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven §11), på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på en rask og smertefri måte for alle parter iht. Angrerettloven. Det oppfordres til at "Angrepakken" sendes som pakkepost slik at du ved å sjekke Posten sine sider har full oversikt over hvor ditt produkt befinner seg i postens system frem til det ankommer oss.

Når varene skal returneres skal de sendes tilbake til vårt lager sammen med returskjema.


Adressen er:
[[ $t('contact.company_name') ]]
[[ $t('contact.address_second_1_part') ]]
[[ $t('contact.address_second_2_part') ]]


Angrerettskjema finnes her